Elektronisch het Materiaalco. van AOYODI, Ltd

Om de wereldberoemde beveiligingsapparatuurleverancier te zijn.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Aoyodi Electronic Equipment Co. Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
Van goede kwaliteit hand - gehouden metaaldetector voor verkoop
Van goede kwaliteit hand - gehouden metaaldetector voor verkoop
De goede Leverancier met snelle levertijd, helpt ons met onze zaken.

—— Ulrich Flock--Duitsland

Onze cliënt zeer gelukkig tot dusver over hun model van de metaaldetector

—— Carl --Zuid-Afrika

wij gebruikten de hand - gehouden metaaldetector model gp-3003B1, en het met hoge gevoeligheid en stabiele prestaties.

—— Teken Dolan--Doubai

Aoyodi Electronic Equipment Co. Ltd

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
Fabriek Fabriek Toon kamer fabricage winkel Modellen producten weergeven produceren van lijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : UOUOU, Gouden Eagle Eyes
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10 Million-50 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 90% - 100%

Is ELEKTRONISCH Co. van SHEN ZHEN AOYODI, Ltd een high-tech beveiligingsapparatuurleverancier die de ontwikkeling, de productie en de verkoopdienst van de de wachtproducten van de veiligheidsinspectie als geheel integreert. De producten behandelen Zes reeksen: gang door metaaldetector, hand - gehouden metaaldetector, de ondergrondse detector van het onderzoeksmetaal, onder de spiegel van het voertuigonderzoek, de machine van de Röntgenstraalbagage en de Mobiele stoorzender van het telefoonsignaal.

 Er is een groep de het materiaaldeskundigen van de veiligheidsinspectie, ontwikkelingsingenieur, elektronisch ingenieurstalent in ons bedrijf. Wij hebben drie artsen, en het ondergeschikte personeel van het universiteitsniveau die 60% van de totale werknemers opnemen. Alle productiearbeider met goede algemene kwaliteit is gediplomeerd van beroepsuniversiteit. Ondertussen, heeft het bedrijf een team van professionele verkoop dat goed - opgeleid, begrijpt technologie is en heeft goede de diensthouding.

 De fabriek behandelt een gebied van ongeveer 5.000 vierkante meters. Het bedrijf heeft ontwikkelingsmateriaal en productie het testen materiaal vooruitgegaan. Wij hangen altijd aan om elke klant, elk personeel, elke innovatie en elk product te taxeren, en ons beste te proberen houden vernieuwend in technologie, perfecte technologie, en onophoudelijk de prestaties versus prijsverhouding en reliablility van het product te verbeteren. De laatste jaren, krachtens vorder in eenheid, geest gestadig van vooruitgang van al personeel en de goede dienst aan de klanten, winnen wij een groot aantal goede klanten met de betekenis van de identificatie, en het bedrijf heeft grote ontwikkeling en vooruitgang vandaag geboekt

 om het product te ontwikkelen dat de eisen van de markten kan ontmoeten, werken wij krachtig samen met veel van wetenschappelijke het onderzoekinstituten van China. Wij verstrekken constant project en de fondsen, en de wetenschappelijke van de de aanbiedingsontwikkeling van onderzoekinstituten de kracht en de reserve te scherp-randtechnologie. Bijvoorbeeld, het aftasten en het inspectiesysteem voor grote underbody van de auto, explosieven en drugsscanner, de poort van de veiligheidsinspectie voor de opsporing van de menselijk lichaamsweergave, en de ondergrondse machine van de opsporingsweergave.

 Wij hangen altijd het gebruiken van de geavanceerde technologie aan om de kwaliteit van de producten te beschermen, en win-win situatie met klanten tot stand te brengen en briljante toekomst samen te maken.

Aoyodi Electronic Equipment Co. Ltd

Contactgegevens
Aoyodi Electronic Equipment Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 15815539903

Fax: 86-755-83205657

Direct Stuur uw aanvraag naar ons